Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μαριλίζα, που στήριξε Έφη, είναι υπέρ της ενότητας

Η Μαριλίζα, που στήριξε Έφη, είναι υπέρ της ενότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έφη Αχτσιόγλου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Για τον Στέφανο Κασσελάκη που ήταν είναι ο μεγάλος νικητής στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, και αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του κόμματος μίλησε το πρωί της Δευτέρας (25/9) η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Τονίζοντας πως «η ενότητα είναι δεδομένη» αναφέρθηκε στο μήνυμα που έστειλαν όσοι ψήφισαν.

«Να κρατήσουμε τη μαζική συμμετοχή δύο Κυριακές, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρών και μπαίνει σε μια φάση ανάκαμψης», είπε, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία ήταν στο «στρατόπεδο» της Έφης Αχτσιόγλου.

«Θέλω να συγχαρώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την χθεσινή του νίκη.

»Από την άλλη, είδατε και ότι η Έφη Αχτσιόγλου εκφράστηκε με έναν καθαρό και ενωτικό τρόπο.

»Σήμερα είμαστε σε μια επόμενη ημέρα και από εδώ και πέρα η μάχη μας είναι να είμαστε μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση» σημείωσε.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξουν διαδικασίες όπου συλλογικά θα μπορέσουμε να βρούμε και αυτήν τη νέα πολιτική σύνθεση που θα είναι προωθητική»

«Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη επειδή είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα δημοκρατικό, συλλογικό κόμμα, υπάρχει σαφώς η πολύτιμη παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα που άνοιξε τον ΣΥΡΙΖΑ.

»Πιστεύω ότι σε αυτήν την γραμμή θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα» δήλωσε.

«Θεωρώ ότι η ενότητα έχει και πολιτικά χαρακτηριστικά, θα υπάρξει Συνέδριο, θα μπορέσουμε εκεί να επικαιροποιήσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις, όμως το κυρίως θέμα είναι ότι το μήνυμα των 150.000 μελών μας και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ και από εκεί και πέρα μια προοδευτική προοπτική διακυβέρνησης την επόμενη ημέρα» πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξουν διαδικασίες όπου συλλογικά θα μπορέσουμε να βρούμε και αυτήν τη νέα πολιτική σύνθεση που θα είναι προωθητική» σημείωσε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και κλείνοντας αναφέρθηκε στον Σωκράτη Φάμμελο λέγοντας:

«Έχω μεγάλη εκτίμηση στον Σωκράτη Φάμελλο και απέδειξε ότι σε ένα δύσκολο 3μηνο μετά από μια διπλή ήττα και ενώ ήταν σε εξέλιξη μια προεκλογική διαδικασία, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρών και πολύ δυναμικός στη Βουλή και στην κοινωνία».

Σχετικά άρθρα