Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου: «Την επόμενη ημέρα, επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική τροχιά»

Ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου: «Την επόμενη ημέρα, επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική τροχιά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Έφη Αχτσιόγλου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική τροχιά» δήλωσε η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου προσερχόμενη στην ψηφοφορία του Β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν κατ’ αρχάς ένα βασικό μήνυμα ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και θα ασκεί αντιπολίτευση απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά με λευκή επιταγή.

»Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να ασκήσουμε ισχυρή δομική αντιπολίτευση απέναντι σε πολιτικές οι οποίες θέτουν την κοινωνία στο περιθώριο, απέναντι σε πολιτικές που ασκούνται με αλαζονεία.

»Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν ότι δεν ζουν με τον τρόπο που τους αξίζει και με τον τρόπο που δικαιούνται να ζουν.

»Νομίζω ότι η μεγάλη συμμετοχή, η μαζική συμμετοχή, είναι για όλους μας ευθύνη και δέσμευση.

»Για μένα σίγουρα είναι ευθύνη και δέσμευση ότι θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τους ανθρώπους που επιδιώκουν μια άλλη πολιτική στον τόπο, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, τους επιστήμονες και τους επαγγελματίες.

»Να εκφράσουμε τις προσδοκίες τους και να τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική. Εγώ είμαι απολύτως αισιόδοξη.

»Πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση το βράδυ θα είμαστε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ πιο δυνατοί και πιο χαμογελαστοί για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

»Θα είναι ισχυρή δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά.

»Για να μπορέσουμε να εκφράσουμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες όλου αυτού του κόσμου που με τη συμμετοχή του, δείχνει ότι θέλει, μια άλλη προοπτική για τον τόπο. Να είστε καλά. Ευχαριστώ!».

Σχετικά άρθρα