Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στέφανος Κασσελάκης προς Νίκο Φίλη: «Αν θεωρούμε ότι η Αριστερά δεν χρειάζεται να είναι κυβέρνηση ντε και καλά, τότε γιατί να μας ψηφίζει ο κόσμος;»

Στέφανος Κασσελάκης προς Νίκο Φίλη: «Αν θεωρούμε ότι η Αριστερά δεν χρειάζεται να είναι κυβέρνηση ντε και καλά, τότε γιατί να μας ψηφίζει ο κόσμος;»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Φίλης, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Μήνυμα με αποδέχτες τους υποστηρικτές της Έφης Αχτσιόγλου έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από συνέντευξη που έδωσε στα Παραπολιτικά και στη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου, κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα» και «αποδόμηση προσωπικότητας» που ξεφεύγει από τα πολιτικά όρια.

«Γίνεται απεγνωσμένη προσπάθεια αποδόμησης της προσωπικότητάς μου που ξεφεύγει από τα πολιτικά όρια. Λυπάμαι που θα απογοητεύσω κάποιους κακούς συμβούλους και φανατικούς υποστηρικτές της Έφης Αχτσιόγλου αλλά δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο της γενικευμένης σύρραξης όπου δήθεν διατυπώνονται πολιτικές θέσεις ενώ ουσιαστικά επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά και στον Νίκο Φίλη λέγοντας ότι «αν θεωρούμε ότι η Αριστερά δεν χρειάζεται να είναι κυβέρνηση ντε και καλά, τότε γιατί να μας ψηφίζει ο κόσμος;».

Σημειώνει, επίσης, «δείχνοντας» και πάλι προς την πλευρά του πρώην υπουργού Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπάρχουν βέβαια και κάποιες γραφικές φιγούρες που βλέπουν δάκτυλο της ΝΔ πίσω από τη μεγάλη συμμετοχή».

Ερωτηθείς για το ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Κασσελάκης το χαρακτηρίζει «ένα φάντασμα του εαυτού του» και «δούρειο ίππο» της ΝΔ «μέσα από τον οποίο η Δεξιά μπορεί να λεηλατεί το Κέντρο».

Όσο για το τι θα κάνει τη Δευτέρα σε περίπτωση νίκης του λέει ότι «αρκετά νωρίς το πρωί θα φροντίσω να ξυπνήσω σε αυτόν εδώ τον κόσμο και όχι στα σύννεφα που ξυπνούν όσοι παρασύρονται σε ελιτίστικες συμπεριφορές από τη λαχτάρα τους για αρχηγιλίκι, απομονωμένοι από την κοινωνική πραγματικότητα».

Σχετικά άρθρα