Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κασσελάκης: Δεν θέλω να παραιτηθεί κανένας βουλευτής για να μπω στη Βουλή

Κασσελάκης: Δεν θέλω να παραιτηθεί κανένας βουλευτής για να μπω στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εκλογές, Έλενα Ακρίτα, Ευάγγελος Αποστολάκης, Όθωνας Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Ψηφοδέλτιο Επικρατείας,

Τέλος στις φήμες που θέλουν να παραιτείται αριθμός βουλευτών των ψηφοδελτίου Επικρατείας προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής και να μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα και μέσα στα βουλευτικά έδρανα, βάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, στην περίπτωση που εκείνος είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία μετά από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

«Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους.

»Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία.

»Θα πηγαίνω θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η ΚΟ θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία.

»Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί.

»Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία.

»Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία.

»Αμα το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, Tlive.

Υπενθυμίζεται πως, τόσο η Έλενα Ακρίτα όσο και ο Όθωνας Ηλιόπουλος -δύο εκ των τριών δηλαδή βουλευτών Επικρατείας που θα μπορούσαν να παραιτηθούν για να δώσουν την ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη να μπει στη Βουλή- δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να το πράξουν και θα συνεχίσουν κανονικά την κοινοβουλευτική τους πορεία.

Πώς θα μπορούσε να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή

Ο μόνος τρόπος για να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή, αφού βρίσκεται 9ος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, είναι να παραιτηθεί ένας από τους τρεις βουλευτές που εκλέχθηκαν, δηλαδή ή ο Όθωνας Ηλιόπουλος ή ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ή η Έλενα Ακρίτα, και ακολούθως οι πέντε επιλαχόντες που μεσολαβούν μέχρι να φθάσει η σειρά του Στέφανου Κασσελάκη.

Σχετικά άρθρα