Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Λατινοπούλου ΥΠΕΡ Αχτσιόγλου και διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας με Τσίπρα κι Αμερικανούς για τον Κασσελάκη

Η Λατινοπούλου ΥΠΕΡ Αχτσιόγλου και διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας με Τσίπρα κι Αμερικανούς για τον Κασσελάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφροδίτη Λατινοπούλου, Εκλογές, Έφη Αχτσιόγλου, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ένα νέο της βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετείται για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου.

Η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής» σχολιάζει τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου και αναπτύσσει ακροδεξιές θεωρίες συνωμοσίας στις οποίες εμπλέκει τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Αλέξη Τσίπρα και ντόπιους ολιγάρχες:

«Το φαινόμενο Κασσελάκης ή ο θρίαμβος της αερολογίας και της εικόνας επί της πολιτικής;

»Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε αρκεί να συνασπιστούν κάποια κέντρα πέραν του Ατλαντικού με εγχώριους ολιγάρχες και έτσι ένα χθεσινό τίποτα, ένα κενό πουκάμισο με διαδικασίες εξπρές θα γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

»Είναι δημιούργημα των social media όπως κάποιοι αφελώς ισχυρίζονται; Φυσικά και όχι.

»Πριν 20 μέρες δεν τον ήξερε άνθρωπος στα social media, ούτε είχε κάποιο ιδιαίτερο κοινό να τον ακολουθεί.

»Τίποτα απολύτως. Όταν λοιπόν ακούω ότι τον έβγαλαν τα social media απλά γελάω.

»Όμως, έχει τη στήριξη πολλών παραγόντων, από τον Τσίπρα που τώρα καταλαβαίνουν πολλοί γιατί έμεινε έναν μήνα στην Αμερική μέχρι όλα τα ΜΜΕ και έτσι με το που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του τυχαία έπαθαν μια φρενίτιδα άπαντες.

»Μην ξεχνάμε και το εξαιρετικό επικοινωνιακό του επιτελείο μόνο που κάνει εκπληκτική δουλειά, μόνο που κανείς δεν ξέρει ποιο είναι.

»Βοηθά βέβαια πως είναι νέος, ανοικτά δηλωμένος γκέι, με σύντροφο, έχει μια εμφάνιση αψεγάδιαστη που θυμίζει ροκ σταρ και φυσικά σκύλο.

»Το τέλειο πακέτο. Βάλτε και τη θητεία του στην Αμερική και δένει το γλυκό.

»Δηλώνει πετυχημένος και αυτοδημιούργητος, εδώ γελάμε, και με προϋπηρεσία στη Goldman Sachs που όμως αποσύρθηκε από το βιογραφικό του. Γιατί άραγε;

»Είναι λοιπόν ένα κενό πουκάμισο που κάποιοι φύτεψαν για αρχηγό προφανώς με κάποιο σχέδιο και κάνοντας το τέλειο εσωκομματικό έγκλημα σε βάρος της κας Αχτσιόγλου.

»Με την κα Αχτσιόγλου διαφωνώ οριζόντια και κάθετα πολιτικά, όμως, σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη είναι μια γυναίκα που έχει πολιτικό λόγο, ώσμωση με τα κοινά και την πολιτική πάνω από μια δεκαετία, γερό βιογραφικό και δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της.

»Όμως για κακή της τύχη είναι straight και πετυχημένη γυναίκα με μια εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μέσο όρο και αυτό στην Ελλάδα είναι μεγάλο ντεζαβαντάζ.

»Μην ξεχνάμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που κινητήρια δύναμή του είναι οι γυναίκες.

»Είναι γνωστό πως οι γυναίκες δεν ψηφίζουν γυναίκες ειδικά όταν νιώθουν ότι είναι πιο πετυχημένες και όμορφες από τις ίδιες.

»Τέλος, οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών είναι οι γκέι.

»Κάντε μια σούμα όλα τα παραπάνω και θα δείτε πώς η εικόνα θριάμβευσε της πολιτικής με θύμα την ίδια την Αχτσιόγλου και κυρίως την πολιτική σκηνή της χώρας.

»Γιατί μόνο σε μια μπανανία θα μπορούσαν να επιβάλλουν ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν τύπο που δεν μπορεί να δώσει καμία πολιτική απάντηση και αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις γιατί μόλις ελάχιστα πιέστηκε τα έκανε θάλασσα και επιπλέει μόνο επικοινωνιακά με την εμφάνισή του και μεγαλύτερο ατού την ομοφυλοφιλία του».

Σχετικά άρθρα