Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δρυμιώτης κατηγόρησε τον Κασσελάκη για «αμερικανιές» – Ποιος; Ο Δρυμιώτης!

Ο Δρυμιώτης κατηγόρησε τον Κασσελάκη για «αμερικανιές» – Ποιος; Ο Δρυμιώτης!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Δεν έκρυψε την έκπληξή του για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης, που διακρίνεται για τις φιλομητσοτακικές αναλύσεις του.

«Δεν το περίμενα να βγει από την πρώτη Κυριακή», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας, βεβαίως, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης που στο πρώτο του διάγγελμα χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «σκηνοθετημένο Πρωθυπουργό του Γκρίνμπεργκ» αποδείχθηκε ότι είναι «ο άρχων της επικοινωνίας».

«Κουφάθηκα όταν γονάτισε για να υπογράψει το χαρτί για να γίνει μέλος. Αυτά είναι αμερικανιές!», τόνισε.

Ωστόσο, ο κ. Δρυμιώτης εμφανίστηκε σκεπτικός για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου λέγοντας ότι «Έχω αμφιβολίες για την επικράτηση Κασσελάκη στον β’ γύρο.

»Η αλαζονεία δεν συγχωρείται από κανέναν ψηφοφόρο» είπε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ των εκλογών ζήτησε να μην γίνει δεύτερος γύρος και πρόσθεσε: «64.000 από τα δηλωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο.

»Η διαφορά των δύο είναι στις 10.000 ψήφους. Τώρα, θα ενεργοποιηθεί το κομμάτι αυτό, το πιο αριστερό, και θα πάει να ψηφίσει γιατί αυτός (σ.σ. ο Κασσελάκης) μόνο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι».

Πάντως δεν θυμόμαστε ποτέ ο κ. Δρυμιώτης να αξιολόγησε τον κ. Μητσοτάκη ως αλαζόνα; Γιατί; Επειδή είναι σεμνός;

Σχετικά άρθρα