Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευ. Αποστολάκης: Τι είπε για ενδεχόμενη παραίτησή του για να μπει ο Κασσελάκης στη Βουλή

Ευ. Αποστολάκης: Τι είπε για ενδεχόμενη παραίτησή του για να μπει ο Κασσελάκης στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ευάγγελος Αποστολάκης, Έφη Αχτσιόγλου, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Με την εμφάνιση του κ. Κασσελάκη άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον και φτάσαμε σε αυτά τα νούμερα, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, σχολιάζοντας την μεγάλη συμμετοχή για τις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, που έφτασε τις 150.000.

«Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία», είπε και τόνισε ότι η υποψηφιότητα Κασσελάκη φέρνει κάτι καινούριο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι καλό να υπάρξει τοξικότητα και ένταση σε αυτή τη διαδικασία, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Αποστολάκης με αφορμή την δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων». Στόχος η συνεννόηση και το καλό κλίμα, υπογράμμισε.

«Αν εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης θα λυθεί το κοινοβουλευτικό ζήτημα»

Για τις πιθανές καραμπόλες που ενδέχεται να γίνουν για να μπει ο Στ. Κασσελάκης στη Βουλή, αν τελικά εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και σε ερώτηση για το αν θα παραιτηθεί ο κ. Αποστολάκης αρκέστηκε να απαντήσει:

«Είναι πρόωρο να συζητάμε κάτι τέτοιο, μόλις προκύψει ποιος θα είναι πρόεδρος θα δοθεί λύση για αυτό το ζήτημα άμεσα, αν θα εκπροσωπείται με κάποιο κοινοβουλευτικό ή θα γίνουν αλλαγές».

Τόνισε ακόμα ότι «Πρέπει να διατηρηθεί το καλό κλίμα, να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από το τέλμα, το κόμμα να βρει νέο αφήγημα και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του κόσμου, που δήλωσε τη συμμετοχή του».

Τέλος ανέφερε ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας μεταξύ Κασσελάκη και Αχτσιόγλου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετικά άρθρα