Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο οι 10 εκ των τραυματιών από τη Λιβύη – Επίσκεψη Φλώρου

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο οι 10 εκ των τραυματιών από τη Λιβύη – Επίσκεψη Φλώρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Λιβύη, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Σε στρατιωτικά νοσοκομεία έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε πέντε μέλη της.

Συγκεκριμένα, οι δέκα από τους συνολικά δεκατρείς τραυματίες που επέστρεψαν το πρωί στην Ελλάδα με πτήση C-130 βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έφτασε το μεσημέρι και ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος προκειμένου να επισκεφθεί τους τραυματίες και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατάσταση ενός από τους δέκα τραυματιών που νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο είναι σοβαρή καθώς υπέστη κατάγματα στη μέση.

Όλοι οι τραυματίες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να αποτυπωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να διαπιστωθεί ποιοι χρειάζονται περαιτέρω νοσηλεία.

Σχετικά άρθρα