Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πολύ υψηλή συμμετοχή – Αθρόες εγγραφές νέων μελών

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πολύ υψηλή συμμετοχή – Αθρόες εγγραφές νέων μελών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Πολύ υψηλή συμμετοχή-πάνω από τις προβλέψεις της Κουμουνδούρου- καταγράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ναυτεμπορικής», μέχρι την ώρα αυτή, στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το 20% των ψηφισάντων είναι νέα μέλη.

Η ψηφοφορία διενεργείται έως τις 8.00 μ.μ.

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία έως τις 16 Σεπτεμβρίου, είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και σήμερα, επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα.

Και όσοι είναι ήδη μέλη, και όσοι εγγραφούν σήμερα μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

Μαζί τους πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης, ή βιβλιάριο Υγείας, ή άδεια διαμονής, ή visa, ή μπλε βεβαίωση.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Υπενθυμίζεται ότι εφόσον με βάση τα αποψινά αποτελέσματα απαιτηθεί δεύτερος γύρος, αυτός θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα