Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Κασσελάκη-Αχτσιόγλου στο δεύτερο γύρο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Κασσελάκη-Αχτσιόγλου στο δεύτερο γύρο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, Στέφανος Τζουμάκας, ΣΥΡΙΖΑ,

Προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis για το MEGA, στην πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες.

Στις δημοτικότητες των υποψηφίων, στο γενικό σύνολο, προηγείται η Έφη Αχτσιόγλου, ακολουθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Νίκος Παππάς και ο Στέφανος Τζουμάκας.

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η εικόνα των υποψηφίων κινείται ως εξής: Προηγείται η Έφη Αχτσιόγλου, ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης και στη συνέχεια Νίκος Παππάς, Στέφανος Τζουκάκας και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στην προτίμηση προέδρου σε όσους δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν σίγουρα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτούς που είναι πιθανόν να ψηφίσουν, προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης με 39% έναντι της Έφης Αχτσιόγλου με 31%. Ακολουθούν Ευκλείδης Τσακαλώτος, Στέφανος Τζουμάκας και Νίκος Παππάς.

Σχετικά άρθρα