Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης δεν πάει ΔΕΘ εξαιτίας φυσικών καταστροφών

Ο Μητσοτάκης δεν πάει ΔΕΘ εξαιτίας φυσικών καταστροφών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μακεδονία,

Αναβάλλεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, στη σκιά των σοβαρών προβλημάτων που έχει προκαλέσει σε πολλές περιοχές της χώρας η κακοκαιρία Daniel.

Ο πρωθυπουργός βάσει του προγραμματισμού την Παρασκευή 8/9 θα βρισκόταν στον πυρόπληκτο Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ενδεχομένως να αναβληθεί και αυτή του η επίσκεψη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επισκεφθεί τις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή του στη ΔΕΘ, θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Στο τραπέζι βρίσκεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου είχε δώσει εντολή στους υπουργούς και τα στελέχη της Κυβέρνησης να μην παραστούν σε εκδηλώσεις της ΔΕΘ μέχρι και την Κυριακή λόγω των πρωτοφανών καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα και έχουν προκαλέσει βιβλικές καταστροφές, ιδίως στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Μεταξύ των εν λόγω κυβερνητικών παρουσιών που ακυρώνονται είναι και η σημερινή επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, στη διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη, ενώ όπως πληροφορήθηκε η «Ναυτεμπορική» από τη διοίκηση της Dimand αναβάλλεται η μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης του εμβληματικού πρώην βιομηχανικού συγκροτήματος «ΦΙΞ» στην περιοχή της Δυτικής Εισόδου της πόλης, λόγω των προβλημάτων στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel.

Επίσης αναβάλλεται μεταξύ άλλων η εκδήλωση εγκαινίων του νέου σταθμού κρουαζιέρας στον ΟΛΘ που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής με την παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Σχετικά άρθρα