Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακατανόητη δήλωση Βαρβιτσιώτη για το πλήρωμα του Blue Horizon: «Πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους και βρέθηκαν κατηγορούμενοι»

Ακατανόητη δήλωση Βαρβιτσιώτη για το πλήρωμα του Blue Horizon: «Πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους και βρέθηκαν κατηγορούμενοι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για F/B Blue Horizon | Blue Star Ferries, Αντώνης Καρυώτης, Δολοφονίες, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πειραιάς, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ναυτιλίας,

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ακατανόητη δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το έγκλημα στον Πειραιά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο υπουργός εξίσωσε θύτη και θύμα, κάνοντας λόγο σε τηλεοπτική εκπομπή για ανθρώπους που «πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους» και «σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

Η επίμαχη τοποθέτηση έγινε στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του OPEN, και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε viral στα social media, ενώ την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητά από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσει τη δήλωση του υπουργού της κυβέρνησής του.

«Εγώ θεωρώ ότι σήμερα αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουνε κι αυτοί που θρηνούνε για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μισθό, ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με χρήστες του Twitter να ζητούν την παραίτησή του.

Επισημαίνουν δε, ότι δεν μπορεί ο υπουργός να βάζει στην ίδια μοίρα έναν άνθρωπο που έχασε άδικα τη ζωή του και αυτούς που θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τις πράξεις τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποπέμψει τον Βαρβιτσιώτη ο Μητσοτάκης

«Ο κ. Βαρβιτσιώτης όχι μόνο δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει έστω μια συγγνώμη για την απάνθρωπη δήλωση του, που προκάλεσε την κοινωνική κατακραυγή, αλλά έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα.

»Ντροπή του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι «μετά από όλα αυτά, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει παρά να τον αποπέμψει από τη θέση του», ενώ σχολιάζει ότι «όσο αργεί τόσο επιβεβαιώνει ότι τον καλύπτει».

Σχετικά άρθρα