Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Διαφωνώ βαθιά με τις απόψεις ότι πρέπει να μείνουμε ριζοσπαστική αριστερά

Παππάς: Διαφωνώ βαθιά με τις απόψεις ότι πρέπει να μείνουμε ριζοσπαστική αριστερά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη προέδρου έχει μπει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παππάς τονίζει πως το ενδιαφέρον του κόσμου αναθερμαίνεται και εκτιμά πως η συμμετοχή θα είναι σοβαρή, ενώ ανέφερε πως δεν αισθάνεται απειλή από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πρέπει να διαφυλάξουμε την στρατηγική μας, που λέει ότι είμαστε κόμμα αριστερής δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης.

»Υπάρχουν απόψεις που λένε ότι πρέπει να μείνουμε ριζοσπαστική αριστερά και άλλες απόψεις –που διαφωνώ βαθιά– που λένε ότι αυτές οι έννοιες δεν έχουν νόημα να τις χρησιμοποιούμε».

Για την υποψηφιότητα Κασσελάκη, μιλώντας στο MEGA, σχολίασε πως «ο καθένας έχει δικαίωμα να κριθεί για την πορεία του και την ατζέντα του».

«Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μία επιλογή που δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών με τη στάση του», είπε για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

«Έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει το πως θα διαφυλάξει αυτό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή.

»Είπε ότι θα είναι ουδέτερος. Είναι ο de facto εγγυητής της ενότητας».

Αναφερόμενος στη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου περί τοξικής αρρενοπώτητας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλον, και στις συκοφαντίες, και στα περιστατικά σεξισμού, ομοφοβίας ή ακόμα περισσότερο φυσικής βίας. Εδώ πρέπει να τραβηχτεί μία καθαρή γραμμή».

Σχετικά άρθρα