Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χρήστος Σπίρτζης δεν συμμετέχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου, καθώς και στις κάλπες του Σεπτεμβρίου

Ο Χρήστος Σπίρτζης δεν συμμετέχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου, καθώς και στις κάλπες του Σεπτεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης,

Τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στις εσωκομμματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Σεπτεμβρίου γνωστοποίησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός, ο οποίος παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στις διαδικασίες διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι δεν θα συμμετάσχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου, καθώς και στις κάλπες του Σεπτεμβρίου.

«Έχω διαφωνήσει με τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν μετά την μεγάλη ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, και δεν θα συμμετάσχω στο διαρκές συνέδριο αλλά ούτε και στις κάλπες του Σεπτέμβριου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάραλληλα, ξεκαθάρισε, ότι θα δώσει το παρών στις εργασίες του κόμματος, οι οποίες θα λάβουν χώρα τον Νοέμβριο, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να μπει σε βαθύ διάλογο για τα αίτια της πορείας του».

«Αντί γι’ αυτό, μετατόπισε το βάρος της διαδικασίας από την πολιτική στην επικοινωνία» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σχολιάζοντας τις υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος, σημείωσε ότι «για να είναι καλοί οι αρχηγοί χρειάζονται αξιόπιστη ομάδα αλλά όχι μέσα από μια διαδικασία που εκφυλίζει την πολιτική και δεν την έχει στην πρώτη γραμμή».

Σχετικά άρθρα