Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προπαγανδιστής του Ράμα: Στόχος των Ελλήνων «είναι ο εξελληνισμός μέρους των αλβανικών εδαφών» – Εννοεί τα ελληνικά εδάφη που κατέχει η Αλβανία

Προπαγανδιστής του Ράμα: Στόχος των Ελλήνων «είναι ο εξελληνισμός μέρους των αλβανικών εδαφών» – Εννοεί τα ελληνικά εδάφη που κατέχει η Αλβανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Φρέντι Μπελέρης, Χειμάρρα,

Ένας ακόμα πεινασμένος Αλβανός, προπαγανδιστής του Έλληνα γενίτσαρου Έντι Ράμα, ο Viktor Malaj, έγραψε άρθρο στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Ντίτα με τίτλο «Ελληνικός σοβινισμός και αλβανικός πολιτικός βόρβορος».

Ο συντάκτης, αφού χαρακτηρίζει τον Μπελέρη «μη αντάξιο πολιτικό», προσθέτει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «είναι ο καθρέπτης όπου με σαφήνεια μπορούμε να δούμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Ελληνοαλβανικών σχέσεων.

»Η τοποθέτηση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην Ελλάδα για την υπόθεση αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη της διπροσωπίας, της πανουργίας, της αδιαντροπιάς και της αλαζονείας που εμφανίζουν εδώ και τρεις μήνες τα εγγόνια και τα δισέγγονα, πιστά στη Μεγάλη Ιδέα της σοβινιστικής θεωρίας και πλατφόρμας που καταρτίστηκε πριν 200 χρόνια και την οποία διατηρούν με φανατισμό Έλληνες πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι.

»Οι Έλληνες προσπαθούν να παρουσιάσουν την υπόθεση ως “θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κράτους δικαίου”, στην πράξη όμως μας λένε: Ή κάνετε ό,τι θέλουμε εμείς ή σας αφήνουμε χωρίς χρήματα και εκτός Ε.Ε!

»Στόχος τους είναι ο εξελληνισμός μέρους των αλβανικών εδαφών».

Ποιος εξελληνισμός; Η Βόρεια Ήπειρος είναι ελληνικό έδαφος που κατέχει η Αλβανία και αναγνωρισμένη μειονοτική ζώνη, παρά τις προσπάθειες όλων των αλβανικών καθεστώτων για δημογραφική αλλοίωση. Τα ελληνικά εδάφη που δόθηκαν στην Αλβανία είναι γέφυρα φιλίας.

Εάν οι πεινασμένοι «κλεφτοκοτάδες» προκαλούν να νιώσουν την ελληνική ισχύ, να είναι βέβαιοι ότι μπορεί να γίνει.

Ο ίδιος κακομοίρης αρθρογράφος επικρίνει και την αντιπολίτευση, ειδικά τους Μπερίσα και Μέτα «που κατέβηκαν στη Χειμάρρα με τον Μπελέρη και δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα».

Εθνολογικός χάρτης της Βόρειας Ηπείρου (1913). Εικονίζονται οι συγκεντρώσεις ελληνικών (μπλε) και αλβανικών (γκρι) πληθυσμών.

Σχετικά άρθρα