Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αλβανία έχουν «ξεφύγει» οι Τουρκαλβανοί – Ένα «ψώνιο» ο Dritan Gremi έγραψε: «Οι Έλληνες πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγγνώμη από τους Αλβανούς»

Στην Αλβανία έχουν «ξεφύγει» οι Τουρκαλβανοί – Ένα «ψώνιο» ο Dritan Gremi έγραψε: «Οι Έλληνες πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγγνώμη από τους Αλβανούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Φρέντι Μπελέρης, Χειμάρρα,

Στην Αλβανία υπάρχουν πολλοί εθνικιστές της πλάκας. Πεινασμένα, εξαθλιωμένα, άθλια κορμιά, που για το μόνο που έχουν να παινευτούν ήταν οι εποχές που ήταν «γιουσουφάκια» των Οθωμανών και με αυτή την καταγωγή παριστάνουν και τους σπουδαίους.

Η ντροπή της Ευρώπης και των Βαλκανίων όλοι αυτοί οι Τουρκαλβανοί γενίτσαροι.

Ένας τέτοιος κακόμοιρος, ο Dritan Gremi, έγραψε άρθρο στη φιλοκυβερνητική shqiptarja.com με τίτλο «Όταν μιλά η Δικαιοσύνη, η πολιτική σιωπά! Καιρός να το μάθουν και οι Έλληνες “Μπελέρηδες”».

Αντιπαρερχόμαστε το πιο σύντομο ανέκδοτο, ό,τι χαρακτηρίζεται ως «Αλβανική Δικαιοσύνη», και πάμε στα άλλα.

Ο συντάκτης εκφράζει την αγανάκτησή του για την παρουσία στη Χειμάρρα δύο Ελλήνων Δημάρχων, κατακρίνει την Ελλάδα για δύο μέτρα και δύο σταθμά αναφερόμενος στην περίπτωση των δηλώσεων του Κροάτη Προέδρου και την περίπτωση Μπελέρη και σημειώνει ότι στις σχέσεις με την Ελλάδα υπάρχουν θέματα όπως «το τσάμικο, ο νόμος του εμπολέμου, οι θαλάσσιες ζώνες, η Χειμάρρα κ.ά».

Βλέπετε πόσα υποτιθέμενα «θέματα» ανοίγει ο αλβανικός μωροεθνικισμός; Υπαρκτά κι ανύπαρκτα.

Κι όλα αυτά επειδή δεν έχουν πέσει «φάπες» και κάποιοι πεινασμένοι νομίζουν ότι μπορούν να ασχημονούν.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι είναι γόνος οικογένειας μπέηδων από την Καβάλα, είναι και ψώνιο ο Αλβανός πεινάλας, και αναφέρει:

«Η οικογένειά μου είχε 12 χωριά – τσιφλίκια στην Καβάλα, τα οποία πήραν οι Έλληνες.

»Ο αδελφός του παππού μου, Riza Velçishti, τον οποίο σκότωσαν οι Έλληνες, αγωνίστηκε επικεφαλής 2500 ανδρών για την υπεράσπιση της Πρεμετής, της Κλεισούρας και του Αργυρόκαστρου, για να έχουν οι Αλβανοί τα εδάφη που χαίρονται σήμερα».

Πολύ καλά έκανε και συστήθηκε από ποιους κρατά, να το ξέρουν και οι Έλληνες ώστε αν τον «συναντήσουν» ποτέ στην Καβάλα, να τον πάνε του δείξουν το… «τσιφλίκι».

Δεν είναι μόνο ένας πεινασμένος μωροεθνικιστής, είναι Τουρκαλβανός μισθοφόρος των Οθωμανών και το παινεύεται, διότι αυτή είναι η καταγωγή του. «Γιουσουφάκι» των Τούρκων.

Ο ίδιος επίσης κατηγορεί την ελληνική Αστυνομία ότι αντιμετώπιζε τους Αλβανούς μετανάστες σαν να ήταν ζώα και αναφέρει ότι «στην Ελλάδα υποχρέωναν τους Αλβανούς να αλλάξουν τα ονόματά τους».

Αυτό το τελευταίο το κάνουν στην Αλβανία, που κόβουν το τελικό «ς» από τα ελληνικά ονόματα, όχι στην Ελλάδα.

Ο Μπελέρης, για παράδειγμα, τον λένε Μπελέρι. Σαν να λέμε Μπεγλέρι. Όχι, είναι Μπελέρης.

Όσοι Αλβανοί στην Ελλάδα θέλουν να βάζουν το τελικό «ς» καλό στην εικόνα τους κάνουν.

Δεν είναι κι ακριβώς «συστατική επιστολή» να λέει κανείς ότι είναι Αλβανός, συνώνυμο δηλαδή του κλέφτη και του ληστή.

Και αναφορικά με τη «βάρβαρη» ελληνική Αστυνομία, προφανώς αναφέρεται σε εκείνους τους χιλιάδες συμπατριώτες του που πριν 30 χρόνια παράνομα εισέβαλαν στη χώρα μας, δηλώνοντας φυγάδες από τον αλβανικό παράδεισο και στη φιλοξενία που τους προσέφεραν στα ελληνικά χωριά επειδή τους νόμισαν κατατρεγμένους πολλοί Αλβανοί -όχι όλοι- ανταπέδωσαν με κλεψιές και φόνους.

Σημειώνει τέλος ο ίδιος Τουρκλβανός ξεπεσμένος «μπέης» ότι o [ελληνικής καταγωγής εξωμότης] Έντι Ράμα είναι ο πρωθυπουργός που έβαλε την Ελλάδα στη θέση της, που είχε το κουράγιο να θέσει το «τσάμικο» [πότε ακριβώς;] και να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα της Αλβανίας και προσθέτει ότι οι Έλληνες πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγγνώμη από τους Αλβανούς για όσα έκαναν εις βάρος τους.

Οι Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι; Αυτό το θράσος σε αυτόν τον χωριάτη – ξεπεσμένο Τουρκαλβανό «μπέη» κάποιοι στην Αθήνα το έδωσαν.

Αυτό το πεινασμένο ψώνιο που παριστάνει τον απόγονο «μπέη», το λένε Dritan Gremi, να το έχουν οι Έλληνες υπόψη τους.

Σχετικά άρθρα