Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παύλος Πολάκης είπε γιατί απείχε από την ψηφοφορία που εξέλεξε Ζαχαριάδη για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας

Ο Παύλος Πολάκης είπε γιατί απείχε από την ψηφοφορία που εξέλεξε Ζαχαριάδη για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Εκλογές, Κώστας Ζαχαριάδης, Νίκος Παππάς, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook το μεσημέρι της Παρασκευής 4/8, ξεκαθάρισε ότι στήριξε καθαρά την υποψηφιότητα, για τον Δήμο Αθήνας, του καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά, απέναντι στη «νέα πλειοψηφία» της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διαφώνησε και τελικά επέλεξε τον Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο Παύλος Πολάκης εξήγησε γιατί απείχε στην «επόμενη ψηφοφορία», που «έβγαλε» τον κ. Ζαχαριάδη και διαμήνυσε ότι «απαιτείται άλλη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» από αυτή που κάποιοι τον ωθούν, δηλώνοντας ότι απέναντι στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη χρειάζονται αντίπαλοι ικανοί να νικήσουν και με κοινωνική αναφορά.

Ο πρώην υπουργός ευθέως απέρριψε «τα γενικόλογα “τεχνοκρατικά”, τα “συμπεριληπτικά”, τα “αλληλέγγυα” και τα ηθικοπλαστικά» προφανώς της «νέας πλειοψηφίας».

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου χθες:

»Χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής γραμματείας στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθηνας του Νικου Παππα, η οποια απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της πολιτικής γραμματειας…

»Θεωρώντας ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ αυτήν την απόφαση, στην επόμενη ψηφοφορία ΑΠΕΙΧΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας !

»Δεν είναι στραβός ο γυαλος….

»Απαιτείται ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που καποιοι ωθούν !!

»Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακικη Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη ΝΙΚΗΣΕΙ!

»Αντίπαλο με ΟΡΑΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, με ξεκάθαρη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ και ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ, με ΘΑΡΡΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ! (Όπως αυτα που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή)

Αλλιώς δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά», τα «συμπεριληπτικα» τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικα!!

»….Συνεχίζεται….(στα μέρη των φωτογραφιών αν μη τι άλλο μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας ειναι ανοιχτός)».

Σχετικά άρθρα