Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κώστας Ζαχαριάδης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον δήμο Αθηναίων

Ο Κώστας Ζαχαριάδης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον δήμο Αθηναίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Εκλογές, Κώστας Ζαχαριάδης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαχαριάδη για τον δήμο της Αθήνας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισε την Πέμπτη 3/8 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η «Ανοιχτή Πόλη» μπαίνουν στην αυτοδιοικητική μάχη με υποψήφιο δήμαρχο ένα πρόσωπο από τη νέα γενιά στελεχών μεν, πολύπειρο δε.

Στην Κουμουνδούρου φιλοδοξούν πως ο Κώστας Ζαχαριάδης θα συσπειρώσει τους προοδευτικούς πολίτες της πρωτεύουσας έχοντας στην φαρέτρα του τη μακροχρόνια αυτοδιοικητική πείρα και γνώση της «Ανοιχτής Πόλης», η οποία εδώ και 17 χρόνια πρωταγωνιστεί στην κοινωνική και πολιτική ζωή της Αθήνας.

Η Πολιτική Γραμματεία αποφάσισε πλειοψηφικά υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Ζαχαριάδη έναντι αυτής του Νίκου Φίλη, ενώ κατά πλειοψηφία έκρινε επίσης, ότι δεν υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις στήριξης μίας ενδεχόμενης υποψηφιότητας του πρώην καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Νίκου Παππά.

Σχετικά άρθρα