Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ: Σε δυσμένεια ο Πατούλης – «Ψάχνονται» στο Μαξίμου για το χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής – Οι πιθανοί υποψήφιοι

ΝΔ: Σε δυσμένεια ο Πατούλης – «Ψάχνονται» στο Μαξίμου για το χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής – Οι πιθανοί υποψήφιοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιώργος Παπανικολάου, Γιώργος Πατούλης, Γλυφάδα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Σε δυσμένεια έχει περιπέσει στο Μαξίμου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην λάβει το χρίσμα στις επικείμενες περοφερειακές εκλογές.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Πατούλης απολογήθηκε για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε, σε εκδήλωση στο Ζάππειο, εν μέσω πυρκαγιών, ζητώντας ευθέως συγγνώμη και κάνοντας λόγο για «μία κακιά στιγμή», στο Μαξίμου επικρατούν σκέψεις η ΝΔ να δώσει σε άλλον υποψήφιο το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πειραιώς βρίσκεται σε αναζήτηση πιθανών υποψηφίων για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά και τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σε περίπτωση τελικά κατά την οποία η Νέα Δημοκρατία αποσύρει τη στήριξή της στον νυν περιφερειάρχη, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες το όνομα του νυν δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ως το πρόσωπο που θα δοθεί το «γαλάζιο» χρίσμα για την περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για ένα στέλεχος με μεγάλη πορεία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σημαντικό έργο στη Γλυφάδα, η αποδοχή του οποίου στην τοπική κοινωνία είναι δεδομένη και υπερκομματική.

Στο τραπέζι των συζητήσεων, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πέσει και το όνομα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά.

Σχετικά άρθρα