Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης τη Δευτέρα 31/7 στην Κύπρο

Ο Μητσοτάκης τη Δευτέρα 31/7 στην Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, Νίκος Χριστοδουλίδης,

Την επόμενη Δευτέρα, 31 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο, όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο, αναβλήθηκε μετά τη συντριβή του Canadair στην Κάρυστο.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους την Πέμπτη 27/7 ο κ. Λετυμπιώτης μετά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και έπειτα από την αναβολή της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στην Κύπρο, «η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας έχει επαναπρογραμματιστεί για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου και αναμένουμε να υπάρξει σχετική ανακοίνωση, εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, διότι η Ελλάδα, δυστυχώς, ακόμη δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές».

Σημειώνεται ότι πριν από δύο μέρες, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε επικοινωνία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό εξέφρασε τα συλλυπητήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κάρυστο και στοίχισε τη ζωή στους χειριστές του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 σμηναγό Χρήστο Μουλά και ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επανέλαβε τη συμπαράσταση της Κύπρου προς την Ελλάδα που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σχετικά άρθρα