Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Παππάς: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει την εκκένωση και όχι την πρόληψη»

Νίκος Παππάς: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει την εκκένωση και όχι την πρόληψη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Κορινθία, Λουτράκι, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, Πυρκαγιά, ΣΥΡΙΖΑ, Φωτιά,

Τα πυρόπληκτα στη Μάνδρα και το Λουτράκι επισκέφτηκε το Σάββατο 22/7 ο Νίκος Παππάς συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Ο βουλευτής και πρώην υπουργός άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τονίζοντας ότι, «για ένα ακόμα καλοκαίρι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει την εκκένωση και όχι την πρόληψη και την αντιμετώπιση».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Παππά στο Twitter:

«Η Μάνδρα και το Λουτράκι είναι δύο από τις περιοχές της χώρας που επλήγησαν από τις φωτιές τις τελευταίες ημέρες.

»Δυστυχώς, για ένα ακόμα καλοκαίρι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει την εκκένωση και όχι την πρόληψη και την αντιμετώπιση.

»Για ένα ακόμα καλοκαίρι, η χώρα πάει στον “αυτόματο”, με ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα.

»Παρά τις αναφορές περί ετοιμότητας, παρά τις εξαγγελίες περί ενίσχυσης των δυνάμεων, παρά τις “συγγνώμες” των τελευταίων ετών.

»Ένιωσα την υποχρέωση να επισκεφτώ τις περιοχές που επλήγησαν, να ακούσω τους κατοίκους που μετρούν ζημιές, να μιλήσω (στην Π.Υ. Μεγάρων) με τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος και τους εθελοντές που δίνουν τη μάχη με αυταπάρνηση.

»Μαζί με τις υποψήφιες -στις τελευταίες εκλογές- βουλεύτριες Δυτικής Αττικής, Διονύσια Στεφάτου και Κορινθίας, Έλενα Κονομόδη, τον συντονιστή του τμήματος Υποδομών της Κ.Ε. του κόμματος, Γιώργο Δέδε και τον συντονιστή της ΟΜ Λουτρακίου, Γιάννη Σκλία».

Σχετικά άρθρα