Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» τρεις υποψηφιότητες – Δυο σε αναμονή

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» τρεις υποψηφιότητες – Δυο σε αναμονή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Ρένα Δούρου, ΣΥΡΙΖΑ,

Τουλάχιστον τρία θα είαι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, ενώ δυο ακόμη βρίσκονται σε… αναμονή.

Συγκεκριμένα, την υποψηφιότητά της αναμένεται να ανακοινώνει αύριο στις 12.30 το μεσημέρι, στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, η Έφη Αχτσιόγλου.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν και τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του την ερχόμενη Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στου Ψυρρή.

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά ο οποίος φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τους συντρόφους του από την «Κίνηση Μελών» για την απόφασή του αυτή και αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το ερχόμενο Σάββατο στην κεντρική Επιτροπή.

Κλειστά ωστόσο κρατούν ακόμη τα χαρτιά τους ο Παύλος Πολάκης και η Ρένα Δούρου και δεν αποκλείεται να δηλώσουν και αυτοί υποψηφιότητα.

Σε ότι αφορά το χρόνο εκλογής του νέου Προέδρου, υπενθυμίζεται ότι στη κρίσιμη συνεδρίαση της Δευτέρας επικυρώθηκε η απόφαση που είχε ληφθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και αφορά την πραγματοποίηση του Διαρκούς Συνεδρίου στις 25-26 Αυγούστου και την εκλογή Προέδρου εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα