Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σοφία Σακοράφα αποχώρησε από το ΜέΡΑ25

Η Σοφία Σακοράφα αποχώρησε από το ΜέΡΑ25
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, Σοφία Σακοράφα,

Την αποχώρησή της από τον ΜΕΡΑ25 ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με δηκτική ανάρτησή της στο Twitter, με αφορμή την απόφαση του Γιάνη Βαρουφάκη να την παραπέμψει στην επιτροπή Δεοντολογίας του ΜέΡΑ25.

«Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του» σχολίασε αιχμηρά η Σοφία Σακοράφα.

«Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”».

Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25» τόνισε η πρώην βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο «Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή: Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25»…

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Σοφίας Σακοράφα

«Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο “Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή: Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25”.

»Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ.

»Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του.

»Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”.

»Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Σχετικά άρθρα