Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στίγκας: Οι «Σπαρτιάτες» είναι η εθνική φωνή όλων των πραγματικών Ελλήνων

Στίγκας: Οι «Σπαρτιάτες» είναι η εθνική φωνή όλων των πραγματικών Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βασίλης Στίγκας, Βουλή των Ελλήνων, Κόμμα Σπαρτιάτες, Προγραμματικές Δηλώσεις,

Ιδιαίτερη μνεία στα εθνικά θέματα έκανε ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας κατά τη δευτερολογία του στην τελευταία μέρα των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Όπως είπε, συμφωνεί με την αναβάθμιση των F-16, την αγορά των Rafale, των φρεγατών και την παραγγελία των F-35, αλλά δεν συμφωνεί με το ότι «θα πληρώσουμε πανάκριβα οπλικά συστήματα, χωρίς ένα αντισταθμιστικό όφελος για τη χώρα μας, που εκεί θα μπορούσαν να απασχοληθούν χιλιάδες ελληνικά χέρια μειώνοντας πολύ θετικά την ανεργία».

«Για εμάς θέμα Χάγης δεν υφίσταται, δεν υπάρχει. Ο ελληνικός ο λαός πιστεύει ότι λέτε ψέματα κ. Μητσοτάκη.

»Πώς γίνεται να αγοράζουμε πανάκριβα οπλικά συστήματα και από την άλλη να απογυμνώνουμε τα νησιά μας από απαραίτητα όπλα, να τα στέλνουμε στη χοάνη της Ουκρανίας μαζί με χρήματα όπου σκοτώνονται χιλιάδες άνθρωποι;», συμπλήρωσε ο κ. Στίγκας επισημαίνοντας ότι «το σκηνικό μάς γυρίζει πίσω στην προδοσία της Κύπρου όταν και άνοιξε ο δρόμος για της κατοχή της Μεγαλονήσου από βαρβάρους».

«Ό,τι και να ετοιμάζετε εις βάρος της Ελλάδας να ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντι γιατί αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να συμβεί νέα προδοσία με νέες Πρέσπες 2», συνέχισε ο κ. Στίγκας λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός σύσσωμος θα αντιταχθεί και θα σταθεί όρθιος φυλάσσοντας Θερμοπύλες και πολεμώντας ντόπιους και ξένους που οραματίζονται μια Ελλάδα χωρίς σύνορα, θρησκεία, αξίες, πολιτισμό και ιστορία».

«Εμείς οι Σπαρτιάτες είμαστε πλέον η εθνική φωνή όλων των πραγματικών Ελλήνων. Βγαίνουμε μπροστά, δυναμικά με σθένος και αποφασιστικότητα, όχι μόνο για να μην ζήσουμε ξανά μέρες ντροπής όπως στις Πρέσπες, αλλά για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να σταθούμε στα πόδια μας και να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που μας αξίζει.

»Και να είσαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο κ. Στίγκας και έκλεισε την ομιλία του με μια φράση του Ελύτη:

«”Την άνοιξη αν δεν μπορείς να τη βρεις την φτιάχνεις”. Γι αυτό καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις κυβέρνησης», κατέληξε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών».

Σχετικά άρθρα