Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης-Ερντογάν: Συνάντηση στις 12 Ιουλίου στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους

Μητσοτάκης-Ερντογάν: Συνάντηση στις 12 Ιουλίου στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Γιώργος Γεραπετρίτης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Στο Βίλνιους της Λιθουανίας και συγκεκριμένα στις 12 Ιουλίου αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο θα είναι το πρώτο τετ-α-τετ των δύο ηγετών μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν και στις δύο χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η συνάντηση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Στο πλευρό του πρωθυπουργού θα είναι ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, παρούσα θα είναι και η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου κατά πάσα πιθανότητα και η διπλωματική σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, η Άννα Μαρία Μπούρα.

Από πλευράς Τουρκίας, μαζί με τον κ. Ερντογάν θα βρίσκονται ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, ο εκπρόσωπος Τύπου Τσαγατάι Κιλίτς, στενός σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, και ενδεχομένως ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών αν η σύνθεση είναι τρεις συν τρεις και στην ελληνική πλευρά βρίσκεται η κ. Μπούρα.

Σχετικά άρθρα