Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημ. Νατσιός (ΝΙΚΗ): Η ΝΔ εξαπάτησε, δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφυλοφίλων προεκλογικά

Δημ. Νατσιός (ΝΙΚΗ): Η ΝΔ εξαπάτησε, δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφυλοφίλων προεκλογικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βουλή των Ελλήνων, Γάμος Ομοφυλοφίλων, Κόμμα ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός, Προγραμματικές Δηλώσεις, Υπογεννητικότητα,

Η ΝΔ υποσχέθηκε τη χάραξη εθνικής πολιτικής για την οικογένεια αλλά τα δείγματα γραφής της ήταν αρνητικά για το δημογραφικό, είπε ο Δημήτρης Νατσιός στην πρώτη ομιλία που πραγματοποίησε την Πέμπτη 6/7 στην εθνική αντιπροσωπεία.

Ο κ. Νατσιός δεν παρέλειψε στην παρέμβασή του να κάνει μια έμμεση αναφορά στο θέμα των αμβλώσεων καθώς διερωτήθηκε ποιο θα είναι αντικείμενο του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και πρόσθεσε ότι κατά την άποψή του «πρέπει να προστατεύσει το αγέννητο παιδί»!

Για την ενίσχυση της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που απειλεί την Ελλάδα ο κ. Νατσιός ζήτησε φοροαπαλλαγές που θα αυξάνονται γεωμετρικά ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας.

Επίσης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφυλοφίλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης και ευθεία παραβίαση του Συντάγματος.

Ο κ. Νατσιός στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς και στα ζητήματα της ακρίβειας.

«Δεν είναι επίμονη η ακρίβεια αλλά η κερδοσκοπία των μεγάλων ομίλων για τους οποίους δεν είπε τίποτα ο κ. Μητσοτάκης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του κόμματος «Νίκη» αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα λέγοντας ότι δεν χωράνε εκπτώσεις και παραχωρήσεις και όπως είπε πρέπει να σταματήσει η μακροχρόνια πολιτική της υποχωρητικότητας έναντι της Τουρκίας.

Είπε επίσης ότι πρέπει να απομακρυνθεί η απειλή του τουρκικού προξενείου στη Θράκη και ζήτησε από την κυβέρνηση να απελάσει άμεσα τον Τούρκο πρόξενο.

Όσον αφορά το ονοματολογικό της Βόρειας Μακεδονίας ο κ. Νατσιός είπε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων Εξέφρασε επίσης και τη διαφωνία του με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία.

«Δεν ήρθαμε για να κάνουμε τη Βουλή τσίρκο…

»Μην περιμένετε από εμάς ακρότητες και μίσος και ας μας αποκαλείται ακροδεξιά.

»Με ψέματα θα μας συκοφαντείτε και εμείς θα σας απαντούμε με αλήθεια» είπε καταλήγοντας στην ομιλία του.

Σχετικά άρθρα