Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας

Ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιασάρ Γκιουλέρ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Νίκος Δένδιας, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιασάρ Γκιουλέρ. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας και ο Τούρκος ομόλογός του αντάλλαξαν συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων τους και συμφώνησαν να συναντηθούν στο Βίλνιους, στο ΝΑΤΟ, για να συζητήσουν μεταξύ άλλων τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε:

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ, ανταλλάξαμε συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων μας και ευχηθήκαμε εκατέρωθεν καλή επιτυχία.

»Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μας επισημάνθηκε η ανάγκη διατήρησης του καλού κλίματος μεταξύ των κρατών μας και συμφωνήθηκε να συναντηθούμε στο Βίλνιους, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

»Συμφωνήθηκε κατ’ αρχάς η πραγματοποίηση συζήτησης για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, οι λεπτομέρειες της οποίας θα διευκρινιστούν στο Βίλνιους».

Σχετικά άρθρα