Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νατσιός της «Νίκης» προτείνει μάθημα… «αγωγής της αγνότητας»

Ο Νατσιός της «Νίκης» προτείνει μάθημα… «αγωγής της αγνότητας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Κόμμα ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός,

Ο πρόεδρος της «Νίκης», μετά από ερώτηση για τις αμβλώσεις, παρουσίασε τις αντιδραστικές θέσεις του κόμματος που μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή.

Σε άλλη μια αντιδραστική τοποθέτηση προχώρησε ο Δημήτρης Νατσιός, πρόεδρος της «Νίκης», απαντώντας σε ερώτηση για το δικαίωμα στην άμβλωση, το οποίο δέχεται επιθέσεις ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, όπως στις ΗΠΑ ή στην Πολωνία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Νίκης μίλησε για την ανάγκη να ενταχθεί στα σχολεία, όχι μάθημα σεξουαλικής αγωγής, αλλά… «αγωγής της αγνότητας».

Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο πάνελ αντέδρασαν, πιέζοντας τον να διευκρινίσει τι εννοεί με αυτή την αδιανόητη δήλωση.

«Δικαίωμα αγέννητου παιδιού»

«Αυτές οι συζητήσεις είναι πολύ στενάχωρες, είναι πολύ δύσκολες.

»Έχουν προκαλέσει δράματα σε νέα παιδιά.

»Η άποψή μας είναι ότι υπάρχει το δικαίωμα του αγέννητου παιδιού.

»Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνεται και μια διαφορετική αγωγή στα σχολεία, μια αγωγή της αγνότητας», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Δημήτρης Νατσιός.

«Αντί να διδάσκουμε συνταγές μαγειρικής θα μπορούσαμε να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους μαστόρους της λογοτεχνίας μας.

»Σας ενοχλεί η λέξη αγνότητα; Αν διδάξεις κείμενα του Ελύτη, του Πολέμη, του Δροσίνη, του Κάλβου, γαληνεύει η ψυχή των παιδιών», πρόσθεσε.

Όταν ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός τον ρώτησε με νόημα αν συμπεριλαμβάνει σε αυτή την κατηγορία λογοτεχνών και τον Ανδρέα Εμπειρίκο, απέφυγε φυσικά να απαντήσει.

Σχετικά άρθρα