Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποστολάκης για Μητσοτάκη: «Είναι μια καλή κυβέρνηση» – Για ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Αν δεν τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες δεν έχει νόημα»

Αποστολάκης για Μητσοτάκη: «Είναι μια καλή κυβέρνηση» – Για ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Αν δεν τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες δεν έχει νόημα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργικό Συμβούλιο,

Τον χαρακτηρισμό «καλή» χρησιμοποίησε για την νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, το πρωί της Τρίτης προσθέτοντας, παράλληλα, ότι για τον ίδιο το όριο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι οι Ευρωεκλογές όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του μετά τις εκλογές της Κυριακής.

«Είναι μια καλή κυβέρνηση» είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ συμπληρώνοντας πως «θεωρώ ότι οι καλύτερες επιλογές που μπορούν να γίνονται, γίνονται για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα η χώρα.

»Κάθε κυβέρνηση κρίνεται από το αποτέλεσμα. Εκτιμώ ότι θα πάει πολύ καλά».

Σε δεύτερη ερώτηση, μάλιστα, για το αν είπε ότι η κυβέρνηση είναι «καλή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε «βεβαίως» προσθέτοντας ότι «δεν έχω ούτε παρωπίδες ούτε κομματικές δεσμεύσεις.

»Θεωρώ ότι αυτο που είναι σωστό και είναι προς της σωστή κατεύθυνση πρέπει να λέγεται».

Όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αποστολάκης είπε ότι «αφήνει μια αίσθηση πίκρας» τονίζοντας για τις διεργασίες που ξεκινούν στην Κουμουνδούρου ότι «αν δεν τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες δεν έχει νόημα».

Ειδικά, δε, για τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι «είναι σαφές ότι δεν αμφισβητείται προς το παρόν» ενώ στο ερώτημα αν πρέπει να υπάρξει δεύτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου απάντησε πως «πάντα όταν κινείσαι σε τα πλαίσια της δημοκρατίας εναλλακτικές λύσεις πρέπει να υπάρχουν.

»Προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο».

Διατύπωσε, ωστόσο, διαφορετική άποψη για το ποιο θα πρέπει να είναι το όριο της επόμενης αξιολόγησης στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι για τον ίδιο είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι οι Ευρωεκλογές όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ των εκλογών της Κυριακής.

«Η δικιά μου η άποψη είναι ότι το επόμενο βήμα και το όριο πρέπει να είναι η επόμενη αναμέτρηση.

»Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να σταθούμε με αξιοπρέπεια, μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν κλείσει τα θέματα» είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σχετικά άρθρα