Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα που υποσχόταν σεισάχθεια παρέδωσε χιλιάδες δάνεια πολιτών στα funds

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα που υποσχόταν σεισάχθεια παρέδωσε χιλιάδες δάνεια πολιτών στα funds
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δάνεια, Κίνημα Αλλαγής, Κόκκινα Δάνεια, ΠΑΣΟΚ, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις βολές του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή δημοσίευμα που βάζει στο «στόχαστρο» τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Δ. Μάντζο.

«Τα στελέχη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αμετανόητοι τυχοδιώκτες» σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνοντας:

«Το κόμμα, που ψήφισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και αποτιμούσε δια στόματος του Αλέξη Τσίπρα ότι “25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί”, που ενώ υποσχόταν “σεισάχθεια” παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στα funds και μαζί με τη Νέα Δημοκρατία έβαλαν ταφόπλακα στην προστασία της πρώτης κατοικίας που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ το 2010, επιχειρεί να συμψηφίσει ένα δικηγορικό γραφείο που έχει εκπροσωπήσει εκατοντάδες δανειολήπτες στα δικαστήρια για την προστασία της περιουσίας τους, με το σκάνδαλο Πάτση» σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη.

Ταυτίζει δηλαδή μια δικηγορική πράξη με την εξαγορά από τον κ. Πάτση κόκκινων δανείων αξίας 62,7 εκατομμυρίων ευρώ έναντι μόλις 4,3 εκατομμυρίων ευρώ».

«Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ.

»Σε αυτό, εξάλλου, ταυτίζονται πλήρως με τη Νέα Δημοκρατία.

»Ψηφιακοί παρακρατικοί μηχανισμοί και μιντιακοί βραχίονες στην υπηρεσία τους» επισήμανε το κόμμα στην ανακοίνωσή του καταλήγοντας:

«Όφειλαν όμως να έχουν διαβάσει το μάθημα της κάλπης της 21ης Μαΐου».

Σχετικά άρθρα