Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ποτέ η κυβέρνηση δεν μας πληροφόρησε για τη Θράκη – Εκτεταμένες επαφές στελεχών της ΝΔ με το Τουρκικό Προξενείο

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ποτέ η κυβέρνηση δεν μας πληροφόρησε για τη Θράκη – Εκτεταμένες επαφές στελεχών της ΝΔ με το Τουρκικό Προξενείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Σκέρτσος, Γιώργος Γεραπετρίτης, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Έλληνες Μουσουλμάνοι, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία, Τουρκικό Προξενείο,

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία διευκρινίζουν «επειδή διακινούνται πολλά ψέματα» ότι, «πρώτον δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση προφορική ή γραπτή για το θέμα της Θράκης από την Κυβέρνηση πριν τις εκλογές όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Σκέρτσος και ισχυρίζεται στα ΜΜΕ.

»Δεύτερον», συνεχίζουν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε συζήτηση ή προφορική επικοινωνία με τον κ. Γεραπετρίτη ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της ΝΔ και το γραφείο του Προέδρου για τη Θράκη.

»Τρίτον», προσθέτουν, «μετά τις εκλογές απεστάλη από το Γραφείο του κ. Προέδρου της ΝΔ δελτίο της ΕΥΠ προς το γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επιλεκτικές πληροφορίες για όλους τους μειονοτικούς υποψήφιους βουλευτές στη Θράκη.

»Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χθες στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, εμείς δεν πρόκειται ποτέ να εργαλειοποιήσουμε την ΕΥΠ διαρρέοντας πληροφορίες που έχουν κοπεί και ραφτεί στα μέτρα μας όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία για ψηφοθηρικούς λόγους.

»Δεν το κάναμε την περίοδο 2015-2019 ως κυβέρνηση και δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι σήμερα, με πληροφορίες για τις εκτεταμένες προεκλογικές επαφές στελεχών της ΝΔ με το τουρκικό προξενείο και τον ψευδομουφτή.

»Η αντιμετώπιση της τουρκικής επιρροής στη Θράκη δεν γίνεται επαναλαμβάνοντας τις κυπατζίδικες πρακτικές του παρελθόντος και ζητώντας πιστοποιητικά φρονημάτων και δηλώσεις μεταμέλειας, αλλά θωρακίζοντας την ισονομία και ισοπολιτεία στην περιοχή», καταλήγουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Σχετικά άρθρα