Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μπάζει νερά» η Πλεύση Ελευθερίας: Τέταρτη αποχώρηση από το κόμμα της Κωνσταντοπούλου

«Μπάζει νερά» η Πλεύση Ελευθερίας: Τέταρτη αποχώρηση από το κόμμα της Κωνσταντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας,

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας μετά τις αλλαγές που υπήρξαν με παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (10/06) υπήρξε και τέταρτη αποχώρηση από το κόμμα της.

Πρόκειται για την πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη.

«Αποσύρω την στήριξη μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου», ανέφερε το πρώην στέλεχος και πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη.

Σύμφωνα με τη δήλωση αποχώρησης της κας Μπουραζάνη:

«Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται.

»Παραβλέποντας εντελώς την στραυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαϊου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, “διορίζοντας ημέτερους”.

»Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης».

Η κ. Μπουραζάνη είναι η τέταρτη υποψήφια βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας που αποχωρεί από το κίνημα σε διάστημα 24 ωρών, βγάζοντας «σέντρα» την αρχηγό του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή έγιναν γνωστές άλλες τρεις αποχωρήσεις στελεχών από την Πλεύση Ελευθερίας, με τις υποψήφιες να εκτοξεύουν βαριές καταγγελίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας ότι «αποφασίζει και διατάζει».

Σχετικά άρθρα