Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάζευαν ψήφους για τη «ΝΙΚΗ» αντιεμβολιαστές παλαιοημερολογίτες καλόγεροι-κομματάρχες και μακεδονοκάπηλοι

Μάζευαν ψήφους για τη «ΝΙΚΗ» αντιεμβολιαστές παλαιοημερολογίτες καλόγεροι-κομματάρχες και μακεδονοκάπηλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δεισιδαιμονία, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Εμβόλιο, Κόμμα ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ορθόδοξοι Παλαιοημερολογίτες, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Σε ποιες περιοχές και γιατί το κόμμα που έφτασε στο «κατώφλι» της Βουλής παρουσιάζει μεγάλη άνοδο σε σχέση με τον μέσο όρο που έλαβε στην επικράτεια.

Ένα από τα κόμματα που απασχόλησαν στις εκλογές 2023, το οποίο πήρε 172.206 ψήφους και έφτασε λίγο πριν την είσοδό του στη Βουλή με ποσοστό 2,92%, είναι το κόμμα «Νίκη», όμως πού πήρε τις περισσότερες ψήφους αυτό το κόμμα που συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση και έχει ως επικεφαλής τον θεολόγο, Δημήτρη Νατσιό.

Το κόμμα «Νίκη» δείχνει να έχει πολύ ισχυρή παρουσία και να αυξάνει τα ποσοστά του σε περιοχές που έχουν σχέση με τον Δημήτρη Νατσιό, αλλά και σε σημεία όπου υπάρχει δράση παραεκκλησιαστικών οργανώσεων, όπου υπάρχουν μοναστήρια παλαιοημερολογιτών, αλλά και αρνητές των εμβολίων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς και σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη λαϊκή οργή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η «Νίκη» πήρε στην επικράτεια ποσοστό 2,2% κατά μέσο όρο και το MEGA και η εκπομπή Live News παρουσίασε τα στοιχεία που δείχνουν πώς το κόμμα «Νίκη» ξεπέρασε αυτό το ποσοστό και πώς έφτασε στο κατώφλι της Βουλής.

Εντύπωση προκαλεί πως στο χωριό Αγερσανί (Άγιος Αρσένιος) Νάξου το κόμμα «Νίκη» κατάφερε να συγκεντρώσει 80 ψήφους.

Πώς, όμως, εξηγείται αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 80 ψήφοι οφείλονται στον… προεκλογικό αγώνα που έκανε αντιεμβολιστής ιερέας.

Αναλυτικότερα, το Αγερσανί Νάξου έδωσε 302 ψήφους στη ΝΔ, 158 στο ΠΑΣΟΚ, 82 στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το κόμμα «Νίκη» βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 80 ψήφους.

Σε ποιες περιοχές ξεπέρασε το 3,5%

Μάλιστα εκτός από την Πιερία όπου είναι τόπος καταγωγής του Δημήτρη Νατσιού όπου η «Νίκη» πήρε 7,46%, τα ποσοστά του συγκεκριμένου κόμματος είναι υψηλά στην Α’ Θεσσαλονίκης και στη Β’ Θεσσαλονίκης, όπου έφτασε στο 4,57% και στο 5,62% αντίστοιχα.

Επίσης στην Κορινθία, όπου βρίσκεται το Μοναστήρι Παλιοημερολογιτών πήρε 3,58%, ενώ στο Κιλκίς, όπου υπήρξε εκπαιδευτικός ο ιδρυτής του κόμματος, έφτασε το 5,27%.

Στην Πέλλα 6,13% και στις Σέρρες όπου υπήρχε και κίνημα αντιεμβολιαστών ιερέων στο 4,1%.

Σχετικά άρθρα