Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Κινδυνολογία και fake news για τις συντάξεις

Μητσοτάκης: Κινδυνολογία και fake news για τις συντάξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νάουσα, Νέα Δημοκρατία, Συντάξεις, Συνταξιούχοι,

Σε πανικό προφανως βρίσκεται ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και από τη Νάουσα όπου βρέθηκε επιδόθηκε σε απίστευτη κινδυνολογία και fake news για την πληρωμή των συντάξεων.

«Μας μίλησαν μέχρι και για κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Τρεις μήνες, λέει, θα έχουμε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού.

»Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση του ειδικού σκοπού και πώς η χώρα θα κυβερνάται», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με προφανή στόχο να τρομάξει τους συνταξιούχους με ψέματα, καθώς σε καμία περίπτωση η καταβολή των συντάξεων δεν μπορεί να συνδεθεί με το ποια θα είναι η κυβέρνηση μετά τις εκλογές, ούτε βέβαια ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού όπως την παρουσιάζει ο κ. Μητσοτάκης.

«Τρεις μέρες πριν από την κάλπη υπάρχει μία πρόταση διακυβέρνησης: της Νέας Δημοκρατίας.

»Και από την άλλη υπάρχει το απόλυτο χάος. Άρα το δίλημμα σταθερότητα ή χάος, είναι πάρα πολύ ισχυρό και πάρα πολύ πειστικό», ισχυρίστηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, απευθυνόμενος σε πολίτες που τον υποδέχτηκαν στη Νάουσα.

«Θέλουμε μια σταθερή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Μια κυβέρνηση η οποία δεν θα είναι έρμαιο εσωκομματικών παζαριών και εκβιασμών», σημείωσε.

«Τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο.

»Πόσω μάλλον όταν, δυστυχώς, έχουμε απέναντί μας πολιτικές δυνάμεις οι οποίες για το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι πώς πάσει θυσία θα γυρίσουν στην εξουσία, αγνοώντας παντελώς τι είναι καλό για τη χώρα και για τη σταθερότητά της», επισήμανε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα