Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τους νεκρούς στα Τέμπη – Ο Μητσοτάκης μετέθεσε την ομιλία του

Συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τους νεκρούς στα Τέμπη – Ο Μητσοτάκης μετέθεσε την ομιλία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Εκτροχιασμός Τρένου, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, Τέμπη, Τρένο,

Μεγάλη συναυλία στη μνήμη των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών διοργανώνεται από συγγενείς των θυμάτων την Τετάρτη 17/5 το βράδυ στον πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη με κεντρικό σύνθημα «Τέμπη, We will never forget you».

Τα έσοδα της βραδιάς θα κατευθυνθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «Λάμψη».

Λίγες ημέρες μετά τη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πολιτικό γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή στην πόλη των Σερρών και μια ημέρα μετά την κατάθεση μήνυσης κατά 17 πολιτικών προσώπων για το έγκλημα στα Τέμπη οι πολίτες της Θεσσαλονίκης καλούνται σε «μια rock βραδιά, αφιερωμένη στη μνήμη της Φραντσέσκα Μπέζα και των άλλων παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη στις 28/2/2023».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μουσική βραδιά θα ξεκινήσει με τον πατέρα της Φραντσέσκα Μπέζα, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, να ανεβαίνει στη σκηνή λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. και να τραγουδά ένα τραγούδι που έλεγαν μαζί.

Στη συνέχεια στη σκηνή θα ανέβουν τα συγκροτήματα Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas & G. Paul Band.

Η διεξαγωγή της συναυλίας λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στέλνει τα δικά της συμβολικά μηνύματα.

Στις 17 του μήνα είχε προγραμματιστεί να γίνει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο μετά την ανακοίνωση της συναυλίας στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισαν να μεταθέσουν την ομιλία για την επομένη, στις 18 Μαΐου, σε μια προσπάθειά τους να ξεχαστούν από τη δημόσια συζήτηση το ζήτημα του εγκλήματος των Τεμπών, αλλά και το θέμα της συμμετοχής του τέως υπουργού Μεταφορών Κ. Αχ. Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες.

Σχετικά άρθρα