Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επικό «τρολάρισμα» των εκδόσεων «Κάκτος» στον πανέξυπνο Μπακογιάννη που κάνει «εκσκαφές» να βρει την «Πολιτεία του Πλάτωνα»

Επικό «τρολάρισμα» των εκδόσεων «Κάκτος» στον πανέξυπνο Μπακογιάννη που κάνει «εκσκαφές» να βρει την «Πολιτεία του Πλάτωνα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ακαδημία Πλάτωνος, Αττική, Βίντεο, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Εκδόσεις Κάκτος, Κώστας Μπακογιάννης, Πλάτων, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρίσκεται για μια ακόμα φορά στη θέση του αρνητικού πρωταγωνιστή μετά την απίστευτη δήλωση που έκανε και μάλιστα σε διεθνές φόρουμ (στο Διεθνές Φόρουμ των Δελφών) για την «Πολιτεία» του Πλάτωνα, καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για πόλη και όχι για το εμβληματικό έργο του φιλόσοφου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ανέφερε ότι στην Ακαδημία Πλάτωνα πραγματοποιούνται εκσκαφές -και όχι ανασκαφές- προκειμένου να αποκαλυφθεί η… Πολιτεία του Πλάτωνα που έχει… επιχωματωθεί.

«Γίνονται αρχαιολογικές εκσκαφές, γιατί από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την Πολιτεία του Πλάτωνα την οποία την έχουμε επιχωματώσει», ήταν η χαρακτηριστική φράση του Κώστα Μπακογιάννη που θα μείνει στην ιστορία.

Δηλαδή, το είχε πει η γιαγιά του ότι δεν παίρνει τα γράμματα, αλλά τόσο; Οι «πατριώτες», οι γόνοι «μητσοτάκηδες», σκάβουν για να βρουν την Πολιτεία του Πλάτωνα. Διεθνώς ρεζίλι μας έκαναν πάλι.

Οι εκδόσεις «Κάκτος» δεν άντεξαν στον πειρασμό και έκαναν ένα χειρουργικό τρολάρισμα στον Κώστα Μπακογιάννη.

Με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook ο εκδοτικός οίκος προμοτάρει την Πολιτεία του Πλάτωνα με την εξής ατάκα:

«Μην ψάχνετε την Πολιτεία του Πλάτωνα σε ανασκαφές.

»Την έχουμε εμείς εδώ, στις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ, καθαρή και καθόλου επιχωματωμένη».

Σχετικά άρθρα