Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη: Επιτέθηκε χυδαία ακόμα και στους γονείς των θυμάτων στα Τέμπη

Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη: Επιτέθηκε χυδαία ακόμα και στους γονείς των θυμάτων στα Τέμπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκτροχιασμός Τρένου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη, Τρένο,

«Αφού έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το έγκλημα στα Τέμπη. Αφού κατέβασε τον υπουργό των Τεμπών τον κ. Καραμανλή υποψήφιο στη Σέρρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τώρα μπροστά στις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και μαζί τους» ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου μετά τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του πρωθυπουργού που μίλησε για «αδικαιολόγητες συμπεριφορές» και είδε «εργαλειοποίηση» κληθείς να σχολιάσει την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι συγγενείς των θυμάτων.

«Δεν διστάζει πουθενά»

«Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε και σήμερα ότι δεν νιώθει τους πολίτες.

»Αδυνατεί να τους καταλάβει ακόμα και στον βαθύ πόνο που προκαλεί η απώλεια. Που προκαλεί η τραγωδία.

»Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο» προσέθεσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας πως δεν «δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του».

«Δεν διστάζει πουθενά. Δεν ντρέπεται καθόλου. Δεν νιώθει. Πρέπει να φύγει. Δεν μας αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα θορυβημένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Ant1 ρωτήθηκε για τη μήνυση σε βάρος κατά 17 προσώπων, είπε:

«Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

»Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Κόκκινο ο Χρήστος Κωνσταντινίδης εκ μέρους του Συλλόγου των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών είπε ότι κατέθεσαν μήνυση κατά του πρωθυπουργού, υπουργών και στελεχών των σιδηροδρόμων για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι των ευθυνών που προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση.

Στη μήνυση επισημαίνεται ότι πέραν του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή «αυτονόητα δεν είναι ο μοναδικός υπαίτιος, καθώς το ρόλο του πρωταιτίου έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Σχετικά άρθρα