Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας από Αγρίνιο: Αφήσαμε στον Μητσοτάκη 37 δισ. για να τρώει από τα έτοιμα

Τσίπρας από Αγρίνιο: Αφήσαμε στον Μητσοτάκη 37 δισ. για να τρώει από τα έτοιμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Σήμερα από εδώ από το Αγρίνιο με τη μεγαλειώδη σημερινή σας συγκέντρωση ξεκινάμε τη μάχη των 7 ημερών για την τελική νίκη. Για τη μεγάλη νίκη του λαού μας στις 21 του Μάη», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας την Κυριακή 14/5 στο Αγρίνιο.

«Σήμερα η Αιτωλοακαρνανία δίνει απάντηση οριστική.

»Στις 21 Μαΐου θα νικήσει ο λαός. Θα νικήσει η Δημοκρατία.

»Όποιος είχε αμφιβολία ποια είναι η πραγματική παράσταση νίκης δεν έχει παρά να δει τι συμβαίνει σήμερα στην πλατεία Δημοκρατίας, στην καρδιά του Αγρινίου», τόνισε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μήνυμα που στέλνει σήμερα το Αγρίνιο είναι ένα κύριε Μητσοτάκη, την άλλη Κυριακή εγκαταλείπετε οριστικά το Μέγαρο Μαξίμου» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «την άλλη Κυριακή έρχεται η αλλαγή.

»Στις 21 κερδίζουμε και στις 22 σχηματίζουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας.

»Και ξεκινάμε το δύσκολο έργο να φέρουμε την αλλαγή και τη δικαιοσύνη στις ζωές των ανθρώπων».

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι «τώρα πια δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος νοιάζεται και ποιος αδιαφορεί, για το ποιος δουλεύει για το δημόσιο συμφέρον και ποιος για το συμφέρον των ισχυρών».

Είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι αποδεδειγμένο εδώ και 4 χρόνια, δεν νοιάζεται για τους πολλούς, παρά μόνο για τους ισχυρούς».

Ανέφερε επίσης ότι «παρέδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ, πριν από 8 χρόνια, μια οικονομία διαλυμένη, μια κοινωνία γονατισμένη, μια χώρα ρημαγμένη.

»Βυθισμένη στη χρεοκοπία. Με τρόικες και επιτηρητές».

Αντίθετα, τόνισε, «παρέλαβαν, ύστερα από σκληρή δουλειά, μια χώρα έξω από τα μνημόνια, μέσα στις αγορές, με δώδεκα τρίμηνα ανάπτυξης, ρυθμισμένο χρέος και 37 δισεκατομμύρια στα ταμεία για να τρώει από τα δικά μας έτοιμα ο κος Μητσοτάκης.

»Για να σπαταλάει όσα μαζί με δυσκολίες κατακτήσαμε σε απευθείας αναθέσεις στους ημέτερους και σε επιδοτήσεις της αισχροκέρδειας των ισχυρών».

Σχετικά άρθρα