Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς διαψεύδεται από την πραγματικότητα

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς διαψεύδεται από την πραγματικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Δημήτρης Παπαδημούλης, ΣΥΡΙΖΑ,

“Είναι καλό ότι δεν θα χρειαστούν κι άλλα λεφτά από το μαξιλάρι του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τις τράπεζες. Η πραγματική ζωή των πολιτών, τουλάχιστον της μεγάλης πλειοψηφίας, δεν θα αλλάξει από τη χθεσινή ανακοίνωση” δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον Βήμα FM ο Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε μη πειστική την πρωθυπουργική δήλωση, ότι βγαίνουμε από την κρίση και συμπλήρωσε ότι “επειδή το λέει ο κ. Σαμαράς εδώ και πάρα πολύ καιρό και διαψεύδεται από την πραγματικότητα, ακόμη κι αν το πει ο Σαμαράς και είναι αλήθεια, θα «την πάθει» σαν τον ψεύτη βοσκό. Δεν θα τον πιστεύει κανείς. Έχει παίξει πάρα πολύ ως προεκλογικό επιχείρημα, στη ρητορεία Σαμαρά αυτό το πράγμα. Αυτή η επιθετικότητα του κ. Σαμαρά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενοχλεί και τους ανθρώπους που είναι στον μεσαίο χώρο, που δεν είναι ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ”.

“Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός 40 χρόνια τώρα, μετά την πτώση της δικτατορίας, που δεν έχει καλέσει μια φορά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Του έδωσε ένα μάθημα ο κ. Αβραμόπουλος, όταν λίγες ώρες πριν φύγει για να γίνει επίτροπος, με εντολή Σαμαρά, δέχθηκε τον Τσίπρα για 3μιση ώρες” υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχετικά άρθρα