Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανός βουλευτής Κρις Πάπας: Να τερματιστεί η παράνομη κατοχή στην Κύπρο

Αμερικανός βουλευτής Κρις Πάπας: Να τερματιστεί η παράνομη κατοχή στην Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Αντιπροσώπων (ΗΠΑ), Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κρις Πάπας, Κυπριακό Ζήτημα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ), Φίλιπ Κρίστοφερ,

«Όλοι οι φιλελεύθεροι άνθρωποι του κόσμου μπορούν να ενωθούν και να στηρίξουν την Κύπρο για να τερματιστεί η παράνομη κατοχή που συνεχίζεται στο νησί».

Αυτό δήλωσε ο Δημοκρατικός βουλευτής του Νιου Χάμσαϊρ, συμπρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας στη Βουλή των Αντιπροσώπων (Hellenic Caucus) Κρις Πάπας στο πλαίσιο του 38ου Συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον.

Ο Πάπας, ο οποίος βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ, τόνισε πως το Κυπριακό Ζήτημα έχει ισχυρή δικομματική στήριξη στο Κογκρέσο με σκοπό τον τερματισμό της παράνομης τουρκικής κατοχής.

«Ως συμπρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα συνεχίσω να συνεργάζομαι στενά με τον Γκας Μπιλιράκη, τη Νικόλ Μαλλιωτάκη, τη Ντίνα Τίτους, τον Τζον Σαρμπάνη και με πολλούς φιλέλληνες στο Κογκρέσο και τον Ρόμπερτ Μενέντεζ τζούνιορ.

»Νομίζω ότι ήταν ο Ισοκράτης που είπε ότι όποιος μπορεί να επιδείξει ελληνικές αξίες στο μυαλό και στο πνεύμα μπορεί να είναι Έλληνας.

»Και σίγουρα έχουμε πολλούς συμμάχους στο Κογκρέσο που το κάνουν αυτό σε δικομματική βάση» ανέφερε.

Σχετικά άρθρα