Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Κινήσεις απελπισίας οι νέες προεκλογικές παροχές Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Κινήσεις απελπισίας οι νέες προεκλογικές παροχές Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Σκέρτσος, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το απόγευμα τη Κυριακής από τα ναυπηγεία Ελευσίνας και άλλα προεκλογικού χαρακτήρα μέτρα, για τα οποία προηγουμένως είχε μιλήσει και ο κυβερνητικός του εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

Μάλιστα τα μέτρα αυτά αφορούν σε πόλιτες που έχουν πληγεί καίρια από τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως οι νέοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Σχολιάζοντας νωρίτερα τις ανακοινώσεις Σκέρτσου η κπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε ότι «Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας.

»10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κ. Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις».

«Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο» σημείωσε σκωπτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατέληξε λέγοντας:

«Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κ. Μητσοτάκη».

Σχετικά άρθρα