Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Μοιράζει προεκλογικά υποσχέσεις για αυξήσεις επιδομάτων και εκπτώσεις φόρων

Μητσοτάκης: Μοιράζει προεκλογικά υποσχέσεις για αυξήσεις επιδομάτων και εκπτώσεις φόρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ελευσίνα, ΕΝΦΙΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ναυπηγεία Ελευσίνας, Νέα Δημοκρατία, Οικογενειακό Επίδομα,

Μοιράζει προεκλογικά υποσχέσεις για αυξήσεις επιδομάτων και εκπτώσεις φόρων ο απερχόμενος πρωθυπουργός στην προσπάθεια του να «ψαρέψει» ψηφοφόρους και να τους πείσει ότι θα κάνει στο μέλλον ό,τι δεν έκανε στην κυβερνητική του θητεία.

Ο Κ. Μητσοτάκης από τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, όπου βρέθηκε και συμμετέχει σε συζήτηση με πολίτες, ανακοίνωσε τρία ακόμη μέτρα που αφορούν τους νέους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, αλλά και τους δημοσίους υπαλλήλους, τους πολίτες δηλαδή που φοβάται ότι θα τον «μαυρίσουν» στις επικείμενες εκλογές λόγω των εχθρικών πολιτικών του που βίωσαν τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης του.

Τα προεκλογικά μέτρα που υποσχέθηκε αφορούν:

– Έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ κατά 10% για όλους τους ιδιοκτήτες έχουν ασφαλίσει τα σπίτια του έναντι φυσικών καταστροφών.

– Μονιμοποίηση, όπως είπε, του Freedom Pass. Κάθε νέος θα παίρνει 150 ευρώ, όταν θα γίνεται 18 ετών, για να τα δαπανήσει σε ταξίδια, υπηρεσίες Πολιτισμού ή Αθλητισμού.

– Αναμόρφωση στα επιδόματα τέκνων στο Δημόσιο. Συγκεκριμένα για ένα παιδί θα είναι στα 70 ευρώ, για δύο στα 120 και για τρία στα 170 ευρώ.

Νωρίτερα ο απερχόμενος πρωθυπουργός είχε βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο, να ανακοινώσει ότι τα μέτρα που θα εξαγγείλει είναι κοστολογημένα και ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, για να λοιδορηθεί ότι τα λεφτά που τάζει προεκλογικά θα τα βρεί στα… αγαπημένα του «λεφτόδεντρα».

Σχετικά άρθρα