Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει «Ως εδώ» στην απανθρωπιά των «Πάτσηδων»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει «Ως εδώ» στην απανθρωπιά των «Πάτσηδων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακίνητα, Δάνεια, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Στις 21 Μαΐου, ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ” στην αναλγησία και την απανθρωπιά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με αφορμή την έξωση ηλικιωμένου από το σπίτι του στην Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα κοράκια που υπηρετεί ο κ. Μητσοτάκης και νομοθέτησε για λογαριασμό τους, δεν δίστασαν να πετάξουν από το σπίτι του με τη βία ηλικιωμένο ανάπηρο συμπολίτη μας στην Χαλκιδική, που έκανε το “έγκλημα” να μπει εγγυητής στο δάνειο του άνεργου παιδιού του».

Ακολούθως επιτίθεται στη κυβέρνηση υποστηρίζοντας:

«Μπορεί ο Πάτσης να έμεινε μετά τις αποκαλύψεις εκτός ΝΔ, αλλά οι πάσης φύσεως “Πάτσηδες” αλωνίζουν και αυγατίζουν τα κέρδη τους πάνω στο κοινωνικό δράμα των κόκκινων δανείων, των πλειστηριασμών και των εξώσεων».

Προβλέπει ότι «την επόμενη ημέρα των εκλογών, αν επανεκλεγεί η ΝΔ και συνεχίσει την πολιτική της, μας περιμένει ένα τσουνάμι 700.000 πλειστηριασμών.

»Οι τραγικές εικόνες της Χαλκιδικής θα γίνουν καθημερινότητα».

«Η κοινωνία έχει ανάγκη ένα σχέδιο ρύθμισης του ιδιωτικού χρέους, όπως αυτό που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

»Με προστασία της πρώτης κατοικίας και επιτέλους κανόνες στη λειτουργία των funds.

»Στο δίλημμα “Πάτσης ή Προστασία” ο ελληνικός λαός θα διαλέξει Προστασία.

»Στο δίλημμα “Μητσοτάκης ή Αλλαγή με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”, θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει την αλλαγή» καταλήγει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Σχετικά άρθρα