Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος για την προεκλογική του εκστρατεία

Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος για την προεκλογική του εκστρατεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Σκέρτσος, Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κεφαλονιά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, Πρωθυπουργικό Αεροσκάφος, ΣΥΡΙΖΑ,

Το κρατικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος χρησιμοποιεί για την προεκλογική του καμπάνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως αποδεικνύεται με φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ενώ οι φωτογραφίες του κρατικού αεροσκάφους από την περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, ο κ. Σκέρτσος είπε πως δήθεν δεν γνωρίζει αν ισχύει», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σκέρτσος; Βέβαια στη συνέχεια είπε με κυνισμό ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μέχρι τις 21 Μαΐου και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Σαν να του ανήκει η χώρα!», σημειώνει και καταλήγει:

«Ευτυχώς από τις 22 Μαΐου και μετά δεν θα μπορεί πια να κάνει ό,τι θέλει».

Σκέρτσος: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και μπορεί να κάνει χρήση

Ο Άκης Σκέρτσος ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας και μέχρι και την επόμενη της 21ης Μαΐου μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας».

Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλύπτοντας τον κ. Μητσοτάκη είπε ότι «δεν γνωρίζει αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφους για το ταξίδι του στην Κεφαλονιά», την ώρα που τοπικά μέσα φιλοξενούν φωτογραφίες και βίντεο.

Σχετικά άρθρα