Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλέξης Τσίπρας: Υποψήφιος σε Σέρρες, Α’ Πειραιά και Δωδεκάνησα στις εκλογές 2023

Αλέξης Τσίπρας: Υποψήφιος σε Σέρρες, Α’ Πειραιά και Δωδεκάνησα στις εκλογές 2023
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αττική, Δωδεκάνησα, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κεντρική Μακεδονία, Κως, Μακεδονία, Πειραιάς, Προοδευτική Συμμαχία, Σέρρες, ΣΥΡΙΖΑ,

Στις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες θα κατέλθει στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, γνωστοποιώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24 πως θα είναι υποψήφιος στις Σέρρες, την Α’ Πειραιά και τα Δωδεκάνησα.

Για τα Δωδεκάνησα η επιλογή της υποψηφιότητας του κ. Τσίπρα συνιστά, όπως είπε, φόρο τιμής στην μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού, ενώ για τις Σέρρες σχολίασε πως «δεν θεωρώ ότι υπάρχουν κάστρα στην πολιτική», κάνοντας λόγο για προφανή συμβολισμό.

Τέλος, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τον Πειραιά, το λιμάνι και την μεγάλη παράδοση της πόλης επιλέγοντας αυτήν την περιφέρεια, λέγοντας πως «είμαι εκεί για να τιμήσω τον Πειραιά».

Κληθείς να σχολιάσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ παρατήρησε πως «μας αιφνιδίασε αρνητικά», συμπληρώνοντας ότι «φαίνεται ότι εκλείπουν οι σοβαρές προσωπικότητες που θα μπορούσαν να ταυτιστούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ».

Σχετικά άρθρα