Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βελόπουλος: Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου

Βελόπουλος: Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης,

«Για το μοναδικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο δεν έχει τραπεζικό δανεισμό, δεν έχει κρυφές χρηματοδοτήσεις από ολιγάρχες, δεν έχει οποιαδήποτε άλλη πηγή εσόδων πέραν της νόμιμης κρατικής επιχορήγησης και των συνδρομών των στελεχών του, στο κρατίδιο με πρωτεύουσα τη Μπογκοτά – Μαξίμου, δόθηκε εντολή ελέγχου για “δήθεν” μαύρο χρήμα», ανακοίνωσε η Ελληνική Λύση, την ώρα που ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ξεκινά έρευνα μετά τις καταγγελίες των μέχρι πρότινος βουλευτών Αντώνη Μυλωνάκη και Αικατερίνης Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Το μαύρο καθεστώς της ΝΔ, αφού πήρε την απόφαση να “ξεκληρίσει” όλη την εθνική, κοινωνική, πατριωτική παράταξη, εν όψει της εθνικής μειοδοσίας που ετοιμάζει για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, επιτίθεται με λύσσα στο μοναδικό πατριωτικό κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου.

»Για άλλη μία φορά η ΝΔ χρησιμοποιεί το παρακράτος των διορισμένων από αυτήν δήθεν ανεξάρτητων αρχών, ως εργαλείο των άθλιων κομματικών της σκοπιμοτήτων.

»Μετά το ΕΣΡ τώρα αναλαμβάνει η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα.

»Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου, που πτωχεύσατε τη χώρα, κάνατε 10 δισ παράνομες απ’ ευθείας αναθέσεις χωρίς να έχετε λογοδοτήσει.

»Η Ελληνική Λύση δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, αντίθεται επιβεβαιώνεται για όσα υποστηρίζει περί σχεδίου ανήθικης στοχοποίησής της με ηθικό αυτουργό το Μέγαρο Μαξίμου.

»Να είστε βέβαιοι ότι με τη δύναμη του ελληνικού λαού θα σας ελέγξουμε εμείς, μετά την 21η Μαΐου.

»Υ.Γ.: Κερνάμε και ελληνικό μαύρο καφέ, με απόδειξη».

Σχετικά άρθρα