Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάζαρος Λασκαρίδης: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος

Λάζαρος Λασκαρίδης: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Καλλιθέας, Δημοσιογράφοι, Λάζαρος Λασκαρίδης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο Λάζαρος Λασκαρίδης, αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος, έπειτα από σοβαρό ατύχημα.

Ο κ. Λασκαρίδης βρισκόταν σε εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου αντιδημάρχου Θέοδωρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή ακούμπησε το κάγκελο μπαλκονιού το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στο κενό βαριά τραυματισμένος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Άμεσα μπήκε στο χειρουργείο, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης είναι δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης, μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Επαγγελματίας από τα 20 του χρόνια (1988), έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven και έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (1996-2007) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας (2007-2010).

Είναι ο επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», της μοναδικής δημοτικής παράταξης στην Καλλιθέα.

Σχετικά άρθρα