Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι φεμινίστριες του Ρουβίκωνα έγραψαν με σπρέι στο γραφείο της Δόμνας Μιχαηλίδου

Οι φεμινίστριες του Ρουβίκωνα έγραψαν με σπρέι στο γραφείο της Δόμνας Μιχαηλίδου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Βιασμός, Δόμνα Μιχαηλίδου, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Νέα Δημοκρατία, Πειραιάς, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια, Υπόθεση Μαστροπείας, Υπουργείο Εργασίας,

Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνας Μιχαηλίδου στον Πειραιά.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από την παρέμβαση όπου φαίνεται να έχουν γράψει συνθήματα στον τοίχο έξω από την πόρτα του γραφείου της.

Η παρέμβαση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και η Δόμνα Μιχαηλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να δείχνει το σύνθημα που έχουν γράψει έξω από την πόρτα της.

Στην ανάρτησή της χαρακτήρισε τα μέλη του Ρουβίκωνα ως «φασίστες».

Συγκεκριμένα η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε: «Οι φασίστες δεν με φοβίζουν ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα».

Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον φεμινιστικό τομέα του Ρουβίκωνα ως διαμαρτυρία για τη διαρροή των στοιχείων της 12χρονης, θύματος μαστροπείας της υπόθεσης Κολωνού.

Σχετικά άρθρα