Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Χριστοδουλίδης: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» δίνει ιερό αγώνα για την Γενοκτονία

Νίκος Χριστοδουλίδης: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» δίνει ιερό αγώνα για την Γενοκτονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Ποντίων, Κύπρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, Πόντιοι,

Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» δια του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κώστα Καπετανίδη είχε την χαρά να συναντήσει τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά όπου ο πρώτος πολίτης της Κύπρου αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ο εγγονός του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη, Κώστας Καπετανίδης, δώρισε το βιβλίο του για τον ήρωα πρόγονό του σε ανάμνηση της ομιλίας του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση του σωματείου Δράσης Νίκος Καπετανίδης και της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος για την οποία δήλωσε:

«Δίνετε έναν ιερό αγώνα.

»Η εκδήλωση προς τιμήν των δύο απαγχονισθέντων ηρώων Νίκου Καπετανίδη και Ευαγόρα Παληκαρίδη, στη Θεσσαλονίκη στην οποία ήμουν κεντρικός ομιλητής ήταν συγκλονιστική.

»Συνεχίστε τη μάχη σας για τη δικαίωση».

Ο εγγονός του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη, Κώστας Καπετανίδης, δώρισε το βιβλίο του για τον ήρωα πρόγονό του στον πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε τιμήσει την εκδήλωση του Σωματείου Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» στην Θεσσαλονίκη όντας τότε υποψήφιος πρόεδρος.

Και από την ημέρα της εκλογής του με συγκινητικό τρόπο τιμά τον λόγο και την υπόσχεση που έδωσε από του βήματος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο διοικητικό συμβούλιο αλλά και στους παρευρισκόμενους.

Σχετικά άρθρα