Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Στις 6 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Που «κλίνουν» οι αναποφάσιστοι

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Στις 6 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Που «κλίνουν» οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Pulse, Δημοσκοπήσεις, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Έλληνες Γ.Τ.Π., Ελληνική Λύση, Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ,

Προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ (φυσικά!!!), λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές 2023, ενώ περισσότεροι είναι οι αναποφάσιστοι που κλίνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ (14%), από την ΝΔ (8%).

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις τα κόμματα λαμβάνουν:

Νέα Δημοκρατία 31%

ΣΥΡΙΖΑ 25%

ΠΑΣΟΚ 9%

ΚΚΕ 5,5%

ΜέΡΑ25 4,5%

Ελληνική Λύση 3,5% το κόμμα

Έλληνες 3%

Γκρίζα ζώνη 14,5%

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων, το προβάδισμα της ΝΔ διευρύνεται στις 6,5 μονάδες, με τη ΝΔ να φτάνει στο 32%.

Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,5%, το ΠΑΣΟΚ με 9,5%, το ΚΚΕ με 6%, το ΜέΡΑ25 με 5%, η Ελληνική Λύση με 4%, και το κόμμα Έλληνες με 3%.

Στο 11% οι αναποφάσιστοι.

Τι παρατηρήσατε; Μόνο Μητσοτάκης και Βαρουφάκης ανεβαίνουν! Κρατείστε το αυτό.

Επίσης, στο ερώτημα «Σε ποια επιλογή είστε πιο κοντά;» το 37% εξ αυτών επέμειναν στο «δεν ξέρω/δεν απαντώ», το 7% επιλέγει λευκό/άκυρο/αποχή.

Το 8% δηλώνει ότι είναι πιο κοντά στη ΝΔ, το 14% πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, το 3% πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το 5% πιο κοντά στο ΚΚΕ, το 3% πιο κοντά στην Ελληνική Λύση, το 8% πιο κοντά στο Εθνικό Κόμμα Ελληνες, ενώ «άλλο» δηλώνει το 15% των αναποφάσιστων.

Σχετικά άρθρα